TEATER

FOTOGRAFERING OG VIDEOTRAILERE

TIL TEATERPRODUKTION


Jeg tilbyder, at løse alle opgaver der vedrører fotografering og videoproduktion til forestillinger. Jeg foretrækker at komme med i et projekt allerede i planlægnings- og ansøgningsfasen, sådan at foto og film bliver en integeret del af produktion og planlægning.


Min baggrund som filmfotograf gør, at videodelen er min spidskompetance, men jeg elsker at tage faste billeder også. Det er min erfaring, at der er store fordele ved at én person varetager begge funktioner, simpelthen fordi jeg, gennem at fotografere løbende gennem prøveperioden, kommer til at lære forestillingen og de medvirkende godt at kende, en viden der gør at videoproduktionen bliver bedre. Hvis der er tale om en teaterproduktion hvori der indgår videoprojektion, er disse fordele kun mere indlysende.


Her er en "case" - et eksempel på "fuld pakke" bestående af tre fotograferinger og en videoproduktion. Det er Teater SaltoMortales forestilling "Koncert for Lou" med tekst af Suzanne Brøgger, musik af Karsten Fundal, producent Tobias Ørum, instruktion Line Paulsen. Medvirkende: Cille Buch, Charlotte Thaning, Line Bie Rosenstjerne. Forestillingen havde premiere på Teatret Republique i marts 2017 og skal senere på turne.FILM

Videotrailer, varighed 3 minutter, er optaget i dagtimerne på en dag under forestillingen, sådan at jeg fik mulighed for at optimere filmsekvenserne for kameraet. Det er ikke en trailer der er ment til at fungere som en del af markedsføringen, men som en film der giver indtryk af forestilligen til promovering af turneversionen.

FOTO

1. fotografering, prøvebilleder til sociale medier og almindelig hype.

2. fotografering, pressebilleder, i dette tilfælde fotograferet i atelier.

"KONCERT FOR LOU"

3. fotografering, forestillingsbilleder.

Som nævnt fungerer det godt, at jeg "kommer på" produktionen allerede i ansøgningsfasen. Jeg kan formulere en udspecificeret plan for de nødvendige optagelser, både still- og videofotografering til hjælp for ansøgninger, og jeg kan planlægge resourcerne for det optimale resultat. Pris beregnes udfra normale takster, men udmønter sig selvfølgelig i et tilbud der tilgodeser produktionens budget.